MENIU DE NUNTA ULTRA ALL INCLUSIVE

62 euro DUMINICA si VINERI | 69 EURO SAMBATA


PRIMIRE INVITATI
Sampanie si piscoturi

APERITIV
Rulada de curcan in mantie de verdeturi
Tortilla cu somon afumat si branza fina
Capresse cu sos pesto
Salata de ton cu avocado, mango si apio
Rulada de cascaval cu fructe confiate
Tartina cu Chorizo si branza buko
Crunchy toast cu icre de crap
Tartina cu mousse de ficat de rata
Carpaccio de castraveti
Masline kalamata si masline verzi

PESTE
File de salau Bon Femme servit cu ratatouille de legume, sos butter lemon, si lamaie

SARMALE

Sarmalute traditionale servite cu varza calita si bacon, mamaliguta, ardei iute si smantana

FEL PRINCIPAL
Ceafa de porc bavareza cu sos brun si rulada de pui in crusta de prosciutto, servite cu cartofi Dauphinoise cu smantana si emmentaler si salata de ardei capia copt

TORTUL MIRILOR 100g/persoana

BAUTURI ALCOOLICE (OPEN BAR NELIMITAT)
Whisky J&B, Jim Beam, Johnnie Walker RedLabel, Vodca Smirnoff, Crema whisky Bailey’s, Cinzano alb și rosu, Tequila, Campari orange, Gin tonic
VIN CRAMA BASILESCU-AYO: Summer Day alb demisec 0.75, Summer Sunset roze demisec 0.75., Night Merlot 0.75L Bere Tuborg, Bere Tuborg fara alcool, Sommersby Apple Cider

BAUTURI RACORITOARE (CONSUM NELIMITAT)
Coca cola, Coca cola Zero, Fanta, Fanta Zero, Sprite
Schweppes
Suc de portocale, suc de piersici, suc de grapefruit, suc de mere
Apa plata, apa minerala
Cafea espresso, cappuccino, espresso fara cofeina

ALTE SERVICII INCLUSE
Aranjamentele florale pe fiecare masa
Aranjament central pentru prezidiu

FACILITATI
Camera speciala pentru miri
Parcare disponibila pe toată durata evenimentului

REMIZA (contravaloare servicii) este de 10% peste valoarea totală a meniului ales de beneficiar.

SERVICII OPTIONALE
(contra cost)
CANDY-BAR si aranjament bufet din fructe proaspete (4 euro/pers)
DJ profesionist, instalatii lumini si sonorizare, microfoane wireless (200 euro)
LEMONADE-BAR (3 euro/pers)
FANTANA DE CIOCOLATA (3 euro/pers)
FOTO-VIDEO, CABINA FOTO (negociabil)

*REZERVAREA SALONULUI POATE FI FACUTA PENTRU MINIM 80 PERSOANE SAMBATA SAU MINIM 60 PERSOANE DUMINICA-VINERI